۶ راه برای بهبود سرعت خدمت رسانی به مشتریان
ماشین ها، هواپیماها، کامپیوترها، رستوران ها و خطوط دیزنی لند چه چیز مشترکی دارند؟ ما می خواهیم آنها سریعتر حرکت کنند. در طول قرن گذشته، پیشرفتهای فناوری مدرن باعث شده است که بسیاری از آنها سریعتر شوند، اما ما همیشه بیشتر میخواهیم
در بازار پویا و رقابتی رستوران، تمرکز تیم شما بر سرعت خدمات برای افزایش فروش و رضایت مهمانان بیش از هر زمان دیگری مهم است.
در اینجا چند راه سریع و آسان برای تزریق مقداری نیتروژن به موتور سرویس رستوران شما آورده شده است.
سرعت سرویس (SOS) چیست؟
سرعت ارائه خدمات اندازه گیری میزان زمانی است که یک رستوران برای ارائه خدمات به مشتریانش نیاز دارد.
SOS ایدهآل و نحوه اندازهگیری آن ممکن است در صنایع مختلف متفاوت باشد – به عنوان مثال، یک Drive-thru ممکن است آن را از زمانی که مشتری سفارش خود را ارسال میکند و زمانی که تحویل میدهد، ردیابی کند، در حالی که یک رستوران با خدمات کامل ممکن است اندازه گیری را از لحظهای که مشتریان شروع به نشستن می کند شروع کند.
درک SOS شما میتواند بینشهایی در مورد راههای بهبود تجربه مشتری، فرصتهای بالقوه برای افزایش گردش جدول در آمد و نحوه تنظیم زمانبندی ارائه دهد.
جلوی خانه
۱. نکته زنی در مکان ها
هیچ رمز و رازی نیست که کارمند مناسب در نقش مناسب، کار را بهتر و سریعتر از کسی که نیست انجام می دهد. همیشه بهترین عملکردهای خود را در شلوغ ترین شیفت ها برنامه ریزی کنید. همچنین ایده خوبی برای برنامه ریزی آموزش متقابل و آموزش کارکنان جدید برای مدت زمان کمتر است.
۲. سلام فوری
اطمینان حاصل کنید که تیم خدمات شما انتظارات شما را از مدت زمانی که برای خوشامدگویی به یک مهمان در اختیار دارند می داند. ۳۰ ثانیه است؟ یک دقیقه؟ بلافاصله. مستقیما؟ این برای رستورانهای با سرویس کامل بسیار مهم است، زیرا ساعت مهمان از لحظه نشستن شروع میشود، نه زمانی که گارسون در نهایت تصمیم به حضور میگیرد.
۳. دقت سفارش
دقت سفارش یکی از سرعت های اصلی درایور خدمات است، بنابراین مطمئن شوید که گارسون به طور دقیق سفارش مهمان را دریافت می کنند، آن را برای مهمان تکرار می کنند و آن را با دقت وارد POS می کنند. یک اشتباه کوچک می تواند چندین دقیقه به تجربه مهمان اضافه کند و یک فرصت درآمد را قربانی کند.
۴. FHI-FHO
FHI-FHO مخفف «full hands in, full hands out.» است. گارسون هایی که از پیشخوان یا اتاق ناهارخوری تا آشپزخانه بیش از حد “پینگ پنگ”(رفت آمد) می کنند، به طور ناکارآمد کار می کنند و برای شما هزینه می کنند، بنابراین مطمئن شوید که دست آنها پر است و بهترین استفاده را از سفرهای خود می کنند. این رفتار هرگز تغییر نخواهد کرد اگر مدیران آن را درجا اصلاح نکنند.
۵. پرداخت های سریع
سعی کنید اکثر روش های ممکن برای پرداخت سریع که کمتر از ۱۰ ثانیه طول میکشد فراهم کنید مانند پرداخت های NFC
۶. مکان منو (سرویس سریع)
اگر مهمانان تا زمانی که به پیشخوان نرسند منویی را نبینند، در حال از دست دادن پول هستید. مطمئن شوید که منوهای دیجیتال یا کاغذی نیز در پشت خط موجود است.
بدون دیدگاه