چگونه یک منوی پر سود برای رستوران و کافه خود بسازیم؟

ساختن منویی که برای رستوران و کافه پر سود باشد نیاز به روانشناسی و مهندسی منو دارد که ظاهرا کار دشوار و زمانگیر به نظر می رسد ، ولی نگران نباشید تمام استاندارد های موجود برای ساختن یک منوی همه چیز تمام به صورت خلاصه و مفید با استفاده از منو ساز رس آپ در این مطلب گفته می شود .

انواع منو رستوران و کافه

: در کشور های غربی دو نوع منو دیده می شود

  1. منو های سفارشی (A` la carte)
  2. منو های پرسی (table d hote)

در نوع اول مشتری از بین غذا های موجود مانند : قرمه سبزی – آش دوغ ، یک یا چند مورد را به صورت دلخواه انتخاب می کند

ولی در نوع دوم ، خود غذا خوری وعده های کامل را شامل پیش غذا ، دسر و مخلفات با قیمت های مقطوعی از پیش مشخص کرده و مشتری تنها می تواند پرس های کامل غذا را سفارش بدهد .

از نظر سود آوری مورد دوم بهتر است اگر در توان دارید هم منو نوع اول داشته باشید و هم از نوع دوم .

نکته: تنظیم منو پرسی برای جذب نظر مشتری ها کار دشواری است

بهترین روش ها برای نگارش منو

منو ساز رس آپ از همه مواردی که ذکر شده پشتیبانی می کند و می توانید با رس آپ این منو ها رو پیاده سازی کنید.

دسته بندی مرتب و قابل فهم

منو های دسته بندی شده و جداگانه داشته باشید مانند منوی اصلی ، منوی دسر و …

همچنین پیشنهاد می شود برای مهمانی های خاص منوی خاص داشته باشید.

جایگاه غذا های پر سود در منو

غذا هایی که سود بیشتر دارند حتما تصویر داشته باشند.

دو مورد از غذا هایی که سود بیشتر دارند انتخاب کنید یکی در ابتدای منو قرار دهید و دیگر را در انتها از نظر روان شناسی مورد اول و آخر در ضمیر ناخود آگاه انسان بیشتر تایید می شوند.

ممنونیم که تا آخر این مطلب با ما بودید

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه